مراحل غرفه سازی

در این مقاله مراحل غرفه سازی را از ابتدا مورد بررسی قرار می دهیم. همان طور که می دانید غرفه سازی به شما این امکان را می دهد تا در رویدادهایی مانند همایش ها، نمایشگاه های داخلی و خارجی بتوانید توجه بیشتری را به سوی خود جلب کنید. در اصل طراحی غرفه امری بسیار حیاتی در یک نمایشگاه به شمار می رود و می تواند سبب محبوبیت برند و محصولات شما در بین بازدیدکنندگان شود.

داشتن دانش در حوزه ساخت غرفه به شما این امکان را می دهد تا در نمایشگاه های مختلف حاضر شوید و بتوانید با سرعت بیشتری برند خود را به بازدیدکنندگان معرفی کنید. هر نوع غرفه بسته به ابعاد، نوع و شکل می تواند در حالت های مختلفی پیاده سازی شود و نیاز به تجربه بسیار بالایی دارد.

مراحل غرفه سازی چگونه انجام می شود؟

چند مرحله جهت غرفه سازی در نمایشگاه ها وجود دارد که باید آنها را به ترتیب انجام دهید. در ادامه این مراحل را با هم بررسی می کنیم.

تایید مدارک در سالن نمایشگاه

به منظور دریافت مجوز غرفه سازی در یک نمایشگاه، شما ابتدا باید فایل سه بعدی و مجوزهای خود را به مدیر سالن تحویل دهید. در این فایل شکل سه بعدی محیط غرفه و محل قرارگیری آن درج شده است. همچنین این فایل به شما این مکان را می دهد تا فضای موردنیاز خود در سالن را از قبل تهیه کنید. بعد از انجام این مرحله می توانید کارهای مربوط به غرفه خود را انجام دهید.

مراحل طراحی غرفه

عملیات کف ریزی

به منظور استحکام سازه در نمایشگاه و جلوگیری از بروز حادثه، یک لایه اولیه به عنوان کف ریزی در غرفه سازی وجود دارد.

در این حالت این اجازه به غرفه داران داده می شود تا بتوانند غرفه خود را بدون نگرانی تزیین کنند. همچنین به منظور از بین بردن پستی و بلندی های داخل سالن نیز می توان از کف های رگلاژی استفاده کرد.

عملیات نصب غرفه

بعد از کف سازی غرفه، حال در این بخش از مراحل غرفه سازی، بدنه و دیواره غرفه ها نصب می شوند. در این روش شما بسته به ابعاد و فاصله بین دیواره ها، از روش های مختلفی می توانید استفاده کنید. به عنوان مثال امروزه بیشتر افراد از اسپیس فریم برای ساخت غرفه های خود استفاده می کنند. این روش بسیار کم هزینه تر و ساده تر از روش های گذشته است و می تواند با سرعت بیشتری نیز پیاده سازی شود.

رنگ آمیزی و تزیین غرفه

بعد از اینکه غرفه سازی نمایشگاه خود را به پایان رسانده اید، حال یک طراح داخلی اقدام به رنگ آمیزی و ایجاد المان های رنگی بر روی غرفه می کند. در این روش بازدیدکنندگان با نورپردازی و استفاده از بنرها و اطلاعات مختلف، بیشتر به سوی غرفه و محصولات شما جذب می شوند.

غرفه سازی

چرا باید غرفه سازی را در نمایشگاه ها جدی بگیریم؟

امروزه بازارهای هدف گوناگونی برای هر کسب و کاری وجود دارد. نمایشگاه ها به دلیل محبوبیت، همیشه به عنوان یک ابزار معرفی محصول شناخته می شود و شرکت های دانش بنیان همیشه در تلاش هستند تا با شرکت در این مراسم ها بتوانند اعتماد مردم را نسبت به محصولات خود جلب کنند. به همین جهت داشتن یک غرفه مناسب و راحت برای شرکت ها اهمیت بسیاری دارد. غرفه سازی نیازمند تجربه بسیار زیاد است. روش های زیادی برای خلق یک غرفه وجود دارد، که هرکدام مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند.

مزایای غرفه سازی در نمایشگاه چیست؟

همچنین قیمت غرفه سازی بسته به ابعاد و همچنین نوع متریالی که در ساخت آن به کار میرود، متفاوت است و هر فرد می تواند بسته به نیاز خود یک غرفه مناسب را برای خود تهیه کند. همچنین در برخی نمایشگاه ها از فضاهای بیرونی نیز برای غرفه سازی استفاده می شود. غرفه در فضای باز نیز به شما این امکان را می دهد تا بتوانید به کمک المان های طبیعی مخاطبان بیشتری را جذب کنید.
همچنین در ماه های خوب سال این روش سبب بهبود عملکرد غرفه شما به نسبت دیگر شرکت ها خواهد شد. شرکت هایی که در حوزه ساخت غرفه فعالیت می کنند باید از تجهیزات غرفه نمایشگاهی پیشرفته استفاده کنند تا بتوانند نمای بهتری را به برند شما در یک نمایشگاه بدهند. به همین جهت در هنگام راه اندازی یک غرفه با شرکت های مختلف در این حوزه مشورت کنید تا یک نمای مناسب و حرفه ای را برای خود در نمایشگاه ها ایجاد کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *